Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze se nevolí jen česká, ale i slovenská vítězka Elite Model Look. Tou se stala teprve čtrnáctiletá studentka osmiletého gymnázia z Bratislavy Barbora Koláriková. Měří 176 centimetrů a váží padesát kilo, což je pro modelingový start ideální. Doba ženských tvarů, které měly Cindy Crawford nebo Linda Evangelista, které soutěží též prošly, už je totiž dávno za námi.

"Oslovila mne scoutka, sama jsem o modelingu neuvažovala, ale řekla jsem si, že není důvod to nezkusit," svěřila Super.cz mladinká blondýnka, která má ale jasné cíle. "Mým vzorem je česká modelka Zuzana Stráská. A co bych chtěla dokázat? Určitě bych chtěla fotit pro magazín Vogue," řekla nám Barbora.

Svěřila také, že ve svých čtrnácti ještě neměla žádnou známost. "Přítele nemám a nikdy jsem neměla. Myslím, že mám ještě čas počkat si na toho pravého," domnívá se mladá dívka. Už teď je ale zřejmé, že o zájem mužů rozhodně nebude mít nouzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám