Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu zajímavé úkoly vymýšlí produkce VyVoleným, aby se ve vile nenudili. Před pár dny se promenovaly holky před kluky, teď se karta obrátila a také pánové museli - chtě nechtě - do dámských šatů a pěkně odchodit módní přehlídku. Byl to kuriózní pohled.

Nejvíc podle nás bodovali staří známí Vladko Dobrovodský a Petr Zvěřina. Vladko si vybral decentní černé šaty, ve kterých se, dle výrazu ve tváři, necítil zcela komfortně. Kdyby se ovšem oholil a z legrace si takhle vyrazil v reálu, nedivili bychom se, kdyby v nějaké té pražské čtyřce musel nad ránem odhánět nápadníky mající slabost pro dámy s nádhernými dlouhými kudrnatými vlasy a trochu vyšší dávkou testosteronu v krvi.

To Zvěřina v krátkých šatech a s šátkem na hlavě zase vypadal, jako by utekl z nějaké travesti show. Až se z toho pekelně zapotil.

Ani jednomu jejich dámské vzezření ale vítězství nepřineslo. To si připsal Thomas, který před pár dny předvedl svou pravou tvář, když Vladkovi málem nafackoval, za což mu hrozil i vyhazov z vily.

Reklama

Další články

Načítám