Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fotbalový drsňák Tomáš Řepka (50) s novináři mluví velmi nerad. Většinou z nich dostává žaludeční křeče. Super.cz se ho však podařilo chytit v dobré náladě a udělat s ním rozhovor především o jeho manželce Vlaďce Erbové (42). Kdy se poznali, jak ji vnímá a dělá mu dobře, kolik lidí mu ji závidí? Podívejte se na exkluzivní video!

Tomáše jsme potkali na křtu nového cédéčka Winx Club: Ta pravá Maggie s písničkami na motivy známého dětského seriálu. Na plavbu lodí, kde se křest konal, dorazil jako kmotr, neboť část výtěžku prodeje jde do nově založené nadace Řepkových na podporu onkologických pacientů.

Jak tedy Tomáš vnímá nedávnou svatbu s Vlaďkou? „Byla to má druhá svatba, ale pro mě je jako první. Začínám od nuly. Je to krok do života, kterého si cením opravdu hodně,“ prozradil nám.

Když se s Erbovou (nyní Řepkovou) seznámil, prý vůbec nepřemýšlel nad tím, že by s ní chodil. „Tři nebo čtyři měsíce jsme si vykali, šlo o čistě pracovní schůzky. Až asi po půl roce se to změnilo,“ tvrdí Tomáš.

Ten vůbec nepřemýšlel nad tím, že by cíleně hledal modelku a pak ji pojal za ženu. A jak Vlaďku vnímá? „Poznáváme se doteď. Jsme spolu čtyři a půl roku, ale to opravdové poznání má delší trvání. Vážím si jí za to, jaká je. Akceptuju ji i s chybami. Umí se rozdat a pomoct, což je v dnešní době úžasný. Má i chyby, ale ty nemůžu říct,“ směje se šibalsky. Doma je prý tak trochu generál, má vlastní pravidla, a když je manželka neakceptuje, dokáží se pěkně chytnout.

„Soužití se mnou není jednoduchý. Mám rád disciplínu a přenáším to i do civilního života. Jinak jsem ale na pohodu,“ dodal Řepka, který se dušuje, že nálepka drsňáka byla vždy jen jeho image a divadlo pro lidi. Jinak je prý úplně jiný.

Reklama

Další články

Načítám