Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme za sebou další ročník československého finále prestižní soutěže pro modelky Schwarzkopf Elite Model Look. Ze šestnácti finalistek ve věku středoškolaček byly vybrány dvě, které budou reprezentovat na světové soutěži v Šanghaji, kde třeba předloňská vítězka za Česko Lenka Hanáková skončila na krásném druhém místě.

Letos vyhrály opravdu mladinké dívky, za Česko patnáctiletá Eva Klímková, za Slovensko teprve čtrnáctiletá Barbora Koláriková. Ale všechny dívky na mole ve Španělském sále Pražského hradu působily velmi mladince. Tak už to ve světovém modelingu chodí a jen málokterá slečna, které je přes osmnáct, si může dovolit ve světě teprve začít svoji kariéru.

Letos se do soutěže přihlásilo přes osm tisíc děvčat, do finále se dostaly jen ty nejlepší a diváci měli možnost je spatřit i v nezvykle odhalených modelech, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Promenáda v plavkách jako na České Miss se sice nekonala, přesto to byl skvostný pohled. Rozhovory s oběma vítězkami můžete již brzy vidět na našich stránkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám