Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) už několik let mluvila o tom, že by měla mít v některé z našich televizí svůj pořad. Pořád se ale nic nedělo, tak jsme skoro zapochybovali, zda se něco takového v dohledné době uskuteční. A vida. Pořad se opravdu zjevil a vysílat ho bude TV Prima.

Simona bude tváří nového pořadu s názvem Sluší ti to?. Ikona českého modelingu bude s týmem odborníků odhalovat, co o lidech prozradí jejich šatník a styl oblékání, včetně doplňků. Simona není v televizi úplným nováčkem. Před lety vedly s kamarádkou Darou Rolins (51) vlastní talk show.

„Jsem rád, že můžeme nabídnout pořad, který tady ještě nebyl a o kterém jsme přesvědčeni, že na obrazovkách chybí. Simona Krainová v roli módního guru naučí diváky, a to včetně mužů, jak se s naprosto běžným rozpočtem lze i pro všední příležitost oblékat slušivě a vkusně,“ říká programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek.

„Na nový pořad se moc těším, bude to úžasná zkušenost. Móda mě baví, je to můj velký koníček, kterému se profesionálně věnuji 22 let. Nastal čas odevzdat nasbírané zkušenosti ostatním ženám,“ dodává Simona Krainová.

Už teď se mohou zájemkyně i zájemci přihlásit do castingu přes formulář na stránkách televize. Hledají se muži i ženy se svými protějšky, ale i matky s dcerami nebo sourozenci. V každém díle se bude soutěžit o finanční odměnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám