Hlavní obsah
Článek

Muzikál Mauglí není jen pro děti, ale i pro jejich rodiče. Zvláště maminky si pak užijí pohled na jeviště. Tedy v případě, že se jim líbí krasavci s namakanými svaly. V tanečních scénách, kde jsou pánové do půli těla, to vypadá skoro jako při volné disciplíně na Muži roku.

My se ale dali do řeči s jedním z představitelů samotného Mauglího, hercem Janem Cinou, jehož známe i z Ordinace v růžové zahradě a příští rok ho uvidíme ve filmu Místa. Ten měl ze všech mužů na pódiu nejdrobnější postavu.

"To je hezky řečeno. Ale to, že jsem drobnější, jak říkáte, je naopak pro roli výhodou, protože Mauglí má být dospívající kluk. I já se na vymakané figury rád podívám, obdivuji je, ale já ji takovou asi nikdy mít nebudu. I když si o pauzách udělám aspoň pár kliků mezi sedadly," řekl Super.cz Cina.

Herec je sice velmi pohledný, ale dámy mají v jeho případě smůlu. Ke své sexuální orientaci se sice nikdy neměl potřebu otevřeně vyjadřovat, ale sounáležitost s gay komunitou prokázal i na letošní Prague Pride, kde byl jedním z moderátorů.

"Nemám potřebu se k tomu vyjadřovat. Je rozumné takovou akci podpořit, my tady v Čechách na tom nejsme s tolerancí nejhůř, ale výroky o homofobii, které měl pan prezident Klaus nebo pan Hájek, se nedají tolerovat a je to nepřípustné. Osobně jsem se s ničím takovým naštěstí nesetkal, protože v divadle a okolo filmu je takových lidí spousta, je to úplně normální a není důvod, proč to řešit," upřesnil Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám