Hlavní obsah
Článek

Žákyní slavného televizního kuchaře Jamieho Olivera (38) se stala také herečka Gwyneth Paltrow (51). Americká herečka žije trvale s manželem Chrisem Martinem v Londýně a právě frontman skupiny Coldplay jí lekce vaření u charismatického mistra kulináře domluvil.

„Znám Gwyneth, protože její manžel Chris mi zavolal a požádal mě, zda bych jí nedal hodiny vaření jako dárek k narozeninám. Jsem velkým fanouškem skupiny Coldplay a Gwyneth je kouzelná žena, takže to byla hned hotová věc. Strávil jsem odpoledne vařením v jejich kuchyni, dělali jsme pomalu dušené kachní ragú. A pak přišla skupina jejích přátel, aby to všechno snědla,“ prozradil Jamie.

Zatímco Američanka Gwyneth byla pilnou a velmi učenlivou žákyní, v USA si Oliver vylámal zuby. Před lety chtěl Američany naučit vařit chutně a zdravě, aby tak pomohl bojovat s obezitou. Jenže tvrdě narazil. Občané USA se totiž svých jedovatých polotovarů a rychlého občerstvení vzdát odmítli. A tak to Jamie vzdal. Celý boj s větrnými mlýny byl fiaskem také pro jeho reality show, z níž se měla stát senzace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám