Hlavní obsah
Článek

Mysleli jste si, že Petra Faltýnová (45) má svou fantastickou postavu zadarmo a vše je jen dílem dobré genetické výbavy? Tak to ani omylem. Modelka na své figuře tvrdě maká.

Petra nám prozradila, co konkrétně stojí za jejími skvěle vytvarovanými nohami. Modelka si chodí zacvičit s trenérem dvakrát týdně, ale jinak téměř každý den cvičí na vibrační plošině doma. Nejvíce jí vyhovuje, že za krátký čas má viditelně pevnější tělo. „Stačí mi cvičit pouze třicet minut třikrát týdně a během prvního měsíce jsem už viděla první výsledky, ale já jsem do sportování byla vždy zapálená, takže trénuji téměř každý den,“ říká Petra.

V karlínském health klubu cvičí s trenérem Vítem Živným, kterého velmi chválí nejen za jeho profesionální přístup, ale také za to, že tréninky dokáže udělat zábavné. „Nemám ráda stereotyp, takže mne Vítkův přístup k tréninkům velmi baví a musím říct, že nemám vůbec čas se nudit,“ dodává energická Petra. Když modelce zbývá čas, ráda využije relaxační zóny, kterou luxusní zařízení nabízí.

Fitness klub, který navštěvuje, si Petra chválí také proto, že na trénink může vzít svou dceru a ta se během jejího cvičení zabaví a pohraje si v dětském koutku. „Když nepracuji, tak je pro mne důležité, abych trávila svůj veškerý volný čas s dcerou Adriankou. Když trénuji, tak si pohraje v dětském koutku, občas jí to nedá a jde se podívat, jestli maminka opravdu poctivě cvičí,“ směje se Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám