Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pomalu za tři týdny bude krásná Miss Iveta Vítová (40) maminkou. Přesto ale neodpočívá a nesedí doma s nohama na stole. I když už má nahoře šestnáct kilo, nenechala si ujít jednu malou párty.

"Večer už by mě nikdo nikam nedostal ani párem volů, ale na tuhle odpolední akcičku mě nalákali, protože jsem chtěla ještě vidět kamarádky modelky. Myslím, že po porodu na to nebudu mít ani trochu času," svěřila krásná blondýnka.

Ta se přišla podívat do jednoho autosalonu, kde se fotil poslední snímek nového kalendáře pro rok 2014. Před objektivem fotografa Jaroslava Urbana stály Eliška Bučková (34), Veronika Chmelířová a Tereza Budková. "Doufám, že taky brzy shodím ta těhotenská kila, ale vím, že na příští rok určitě žádný kalendář fotit nebudu. Leda by mě chtěli do nějakého projektu pro maminy," smála se Iveta.

Iveta bude rodit v Podolí, manžel by měl být u porodu a my už víme, jestli bude mít holčičku, nebo chlapečka. Jedna z Ivetiných kamarádek se totiž prořekla, že už má Iveta pro miminko připravené jméno Anetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám