Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na takového legračního úchyla z prvních tří Kameňáků? Honzík Hlaváč, jenž za pár drobných dostával v místním hampejzu sexuální služby především od zvířectva (nebo mohl na čumendu), se vrací i ve čtvrtém pokračování. Deset let poté, co nastoupil poprvé před kameru, přišel jeho představitel Pavel Sankot (46) o vlasy a pořádně nabral. Podívejte se na jeho historické i aktuální snímky ve fotogalerii!

Hlaváč si získal sympatie diváků i svým provoláváním slova „hezký“. Také štáb čtyřky mu neřekl jinak. „Mám tam pár štěků. Párkrát se tam objevím a řeknu opět ‚hezký‘,“ řekl Super.cz muž, který se živí jako strojař.

„Sem tam mě někdo zastaví a zve na panáka. Těch bylo!“ tvrdí filmový Honzík Hlaváč. „Od prvního natáčení jsem ztloustnul. Jak jsem přestal kouřit, přibral jsem pár kilogramů,“ říká Sankot.

Kdysi ho coby zapáleného divadelního ochotníka objevil Zdeněk Troška. „Teď se mi ozvali producenti Pavel Pásek s Jirkou Pomejem. Říkali, že by je mrzelo, kdyby ve čtyřce ‚hezký‘ chyběl,“ dodal herec z Kameňáku 4, ke kterému už tvůrci odtajnili trailer, neboť za pár týdnů, desátého října, už míří do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám