Hlavní obsah
Článek

Vila VyVolených má za sebou první Zúčtování, při kterém nejvíce palců obdržel rapper El Nino, což pořádně namíchlo moderátorku Terezu Pergnerovou (49).

Soutěžící totiž nerozhodovali tentokrát podle sympatií, ale dali na nářky El Nina, který prohlašuje, že život ve Vile nezvládá a chce domů. Drsný rapper svůj strach maskuje za údajnou klaustrofobii.

„Máme za sebou první Zúčtování a hned to je taková habaďůra,“ neskrývala svoje znechucení moderátorka Tereza Pergnerová.

Všichni diváci totiž čekali, že budou chtít VyVolení skoncovat s Thomasem, který v nejdrsnější hádce soutěže pořádně vyjel po Vladkovi Dobrovodském. Kdekdo také očekával, že se budou chtít soutěžící zbavit taktika a provokatéra Martina.

Většina obyvatel Vily, která označila právě El Nina, se ale nechala pobláznit od samotného rappera a manipulátora Thomase. Ten je přesvědčen, že El Nino do Duelu vyzve Vladka, kterého by se Thomas rád zbavil.

Pergnerová se samozřejmě vrátila i k hádce mezi Vladkem a Thomasem. „Myslela jsem si, že si užijeme spoustu srandy nebo vážných okamžiků. Faktem ale je, že takhle to dál nejde,“ řekla Pergnerová, která následně VyVoleným objasnila roli Petra Zvěřiny ve Vile. „Petr je ve Vile proto, aby vás hlídal. Je to prodloužená ruka štábu,“ uzavřela moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám