Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeněk Macura (49), bývalý přítel Ivety Bartošové (†48), je ještě naivnější, než jsme mysleli. Tak moc je přesvědčený o tom, že současný snoubenec pěnici týrá a snad i bije, že se rozhodl k neobvyklému a snad i nelegálnímu kroku.

„Požádal jsem lidi z jejího okolí, zda by k Ivetě tajně nepronesli odposlech, který by vše prokázal. Vím, že to není úplně košer, ale někdo už tomu agresorovi musí zatnout tipec!“ přiznal Super.cz. Jenže při své naivitě to řekl člověku, který hned běžel za Josefem Rychtářem (65), a vše mu vyzvonil!

Řeč je o bývalém dvorním fotografovi Bartošové, který ji už málem fotil i na záchodovém prkýnku. Nakonec ale v rámci velké domácí čistky Iveta prohlédla a vedle zvukaře Standy a jeho dnes již bývalé těžkotonážní partnerky Rychtářova velkého kumpána vyhodila z domu.

„Chtěl mu nainstalovat doma štěnici, prosil mě o to. Mám to nahrané,“ svěřil se prý svým přátelům fotograf. Macura to ani nepopírá a dokonce si našel způsob, jak svůj krok zlegalizovat.

„Kdyby alespoň jedna z osob s instalací souhlasila, bylo by to legální,“ tvrdí. Jenže Iveta by při své paranoie k podobnému kroku těžko svolila. Už takhle ji při zprávě, co se na ni chystalo, málem trefil šlak.

Už dříve Macura vybavil špionážním perem, které umí natáčet zvuk i obraz, Rychtářovu manželku. Však se jí také povedlo získat nahrávky, v nichž říčanský podnikatel pořádně běsní.

Se štěnicí ale Ivetin bývalý milenec pěkně přestřelil, a může být rád, že to s odposlechem Bartošové nevyšlo. Hrozilo by mu totiž trestní stíhání. Možná i proto nyní tvrdí, že je z kauzy Džambulka už pěkně otrávený a stahuje se.

Související témata:
Odposlech
Instalace
Nelegální

Reklama

Další články

Načítám