Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) toho letos o prázdninách stihla opravdu hodně nejen pracovně, ale taky s rodinou. A dokonce se zdá, že začala fušovat do řemesla Přemku Podlahovi.

Poslední týdny to totiž vypadá, jako by se jí zalíbilo na zahradě u jejich domu a jejím nejlepším kamarádem se pomalu ale jistě stával právě moderátor kdysi tak oblíbeného pořadu pro zahrádkáře a kutily. Ovšem nenechte se mýlit. Moderátorka se na svých facebookových stránkách sice chlubí zakládáním bio farmy, ale fandou do sázení, okopávání a hnojení je spíš její manžel René. „Já jsem si jen vynutila, aby nám tam rostla citronová bazalka, jinak je to všechno výsledek zahrádkářského nadšení mého muže,“ dodala se smíchem Eva.

Přestože s dětmi na zahradě jejich nedávno koupeného a zrekonstruovaného domu v pražských Modřanech tráví spoustu času, její ruce jsou spíš než na hrábě a motyku zvyklé na kvalitní péči manikérek. I proto byla oslovena pořadateli veletrhu World of Beauty and Spa, který se koná na začátku září v pražských Letňanech, aby se stala porotkyní v soutěži o tu nejšikovnější manikérku. A tak zatím maminka dvou neposedů trénuje s laky na nehty třeba i ve volných chvílích, kdy mají děti na návštěvě své kamarády.

Související témata:
Bylinky

Reklama

Další články

Načítám