Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud tápete a netušíte, o kom by mohla být řeč, vězte, že ve světě módy způsobila tato Američanka v posledních dvou letech doslova revoluci a i vy jste o ní jistě již slyšeli. Nejenže kralovala poslední dva roky obálkám plavkového vydání časopisu Sports Illustrated, ale návrháři a značky se o ni převážně do svých kolekcí spodního prádla a plavek doslova perou. Asi už správně tipujete, že titul Modelka roku pro letošní rok získala Kate Upton (31).

Jméno letošní držitelky prestižního ocenění je známé již nyní, ačkoli samotná Kate si přijde převzít cenu až ve středu večer, kdy se v New Yorku bude konat slavnostní předávání výročních Style Awards. Akci, která odstartuje tamní Fashion Week, bude moderovat Nicole Richie.

Upton tak zažívá další veleúspěšný rok. Zatímco zářila, podobně jako v minulosti Kate Moss či Gisele Bündchen, jako tvář klenotů David Yurman, pustila se také do filmu a natáčela s ostřílenými herečkami Cameron Diaz nebo Leslie Mann komedii The Other Woman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám