Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Spojených státech patří mezi nejúspěšnější topmodelky a proslavila se románkem s Madonniným (65) exmanželem Guyem Ritchiem, doma na Slovensku je poslední roky obdivovanou hvězdou první velikosti a v České republice ji známe hlavně jako bývalou partnerku Leoše Mareše. Michaela Kociánová je zpátky v Čechách, aby se ve středu zúčastnila velkého finále Schwarzkopf Elite Model Look 2013 pořádaného ve Španělském sále Pražského hradu.

Sympatická kráska Super.cz poskytla exkluzivní rozhovor, ve kterém se rozpovídala o svých začátcích v modelingu, o vztazích s ostatními českými a slovenskými topmodelkami a prozradila, že je momentálně šťastně zadaná. Poprvé tak veřejně přiznala vztah s úspěšným slovenským fotbalistou Filipem Šebem (29), o kterém už nějakou dobu spekulují slovenská média.

„Nevím, jestli je to muž mých snů," začervenala se Míša, když jsme se jí zeptali, jestli potkala konečně toho pravého. Kociánová nám na kameru ukázala prsten, který dostala od Šeba. „Nejsem zasnoubená, nevím, jestli jsem vyloženě zamilovaná, ale jsem šťastná," svěřila se kráska.

Supermodelka o svém vztahu s fotbalistou nechtěla příliš mluvit, my jsme pátrali blíže a zjistili, že Filip ve středu Míšu na Pražský hrad nedoprovodí. Místo toho se zde modelka jistě setká se svým bývalým partnerem Leošem Marešem, který celý večer moderuje. Neočekává se, že dojde k nějakému velkému dramatu během setkání bývalých milenců. Rozešli se totiž v klidu a panují mezi nimi dobré vztahy.

Reklama

Další články

Načítám