Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) si o víkendu odnesla skleněnou sošku za vítězství v anketě Česká hvězda v kategorii Žena roku.

Šarmantní kráska tentokrát vsadila na červenou barvu a udělala dobře! Rudá rtěnka, červené šaty s odhaleným dekoltem a červené střevíčky podtrhly její neodolatelné ženské půvaby, které přitahovaly pohledy přítomných mužů jako magnet.

Kostková hýřila dobrou náladou, smála se od ucha k uchu a při podepisování autogramů málem neuhlídala své vnady, které jí vykukovaly z hlubokého výstřihu. O hojně propírané manželské krizi s režisérem Petrem Kracikem se herečka odmítla bavit.

„Vyhlašuji, že na stará kolena chci být průkopnice zásad soukromí lidského života. Takovou cenu bych chtěla dostat v sedmdesáti. Průkopnice soukromí,“ snažila se vtipně odklonit téma, ale přesto nakonec naznačila, jak se věci mají.

„Jsem spokojená, jak to teď mám a jak se teď cítím. Jak je to mezi mým manželem a mnou, opravdu nikomu vykládat nebudu. Už proto, abych si zasloužila tu cenu průkopnice,“ dál mlžila sympatická herečka, která se na podzim chystá opět moderovat populární taneční soutěž StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám