Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spíte nejraději ve vytahaném tričku? A co když existuje pyžamo, které nabídne ještě větší komfort a jako bonus dávku sexappealu? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, ve kterých se budete cítit jako v bavlnce a navíc vypadat skvěle. Ať už jste zarytá milovnice pohodlí nebo něžná romantička, určitě si přijdete na své. Podívejte se!

Pohodlí nade vše?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klíčem k dokonalému pohodlí je na omak příjemný a hebký materiál. Proto jsme vybrali kousky, které jsou ušity z měkoučké viskózy. Tento přírodní materiál je poddajný, hebký a měkký – zamilujete si jej na první dotek! Podívejte se na nejoblíbenější pyžama a košilky, které si zamilovaly zákaznice před vámi. Co na ně říkáte?

Tílko a kraťasy: Klasika, která nezklame

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V pyžamu se chcete cítit pohodlně, ale také chcete vypadat k světu? Pyžamo Paula je pro vás jako dělané. Hebký elastický materiál pohladí vaši pokožku a pohodlný střih zajistí dokonalé pohodlí. Krajkové zdobení a řasení mezi prsy jsou detaily, díky kterým se budete i v pyžamu cítit sexy. Tento kousek pořídíte ve třech sladkých barvách. Kdo by odolal?

Luxusní košilka s dráždivými detaily: Buďte svůdná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že v košilce nemůžete vypadat famózně? Košilka Coctail je vybavena svůdným rozparkem i sexy krajkou, která zajímavě kontrastuje s něžnými tylovými květinami, které košilku zdobí na boku a v dekoltu. Pohodlný střih dá vyniknout vašim křivkám a současně nabídne maximální komfort. Dopřejte si pohodlný luxus!

Pohodlí a sexappeal: Můžete mít obojí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na tradiční střih nočních košilek? Vsaďte na jemnou noční košilku Virginia. Díky hebkému materiálu a pohodlnému střihu se budete cítit jako v bavlnce. Krajkové zdobení na spodním lemu a v dekoltu vám dodá šmrnc. Tuto pohodlnou krásku seženete hned v několika barvách, takže si určitě přijdete na své.

Komfortní a trendy střih: Trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční košilky vám nic neříkají? Raději obléknete staré tričko a kraťasy? Zapomeňte na sepraná trička a vyzkoušejte trendy variaci! Stylové pyžamo v podobě pohodlných tureckých kalhot a trička zdobeného krajkou si zamilujete. To vše z heboučkého materiálu. I v pyžamu můžete být stylová a sexy – přesvědčte se!

Další články

Načítám