Hlavní obsah
Článek

Pro vítěze třetí řady SuperStar Zbyňka Drdu byl 1. červen pořádně smolným dnem. Právě ve středu se totiž dostal se svým autem do kolize, která skončila odstavením jeho auta. V centru Prahy do něj totiž naboural nepozorný řidič.

„Jel jsem na pracovní akci. Když jsem zastavil na červené, v plné rychlosti do mě zezadu naboural nepozorný řidič,“ svěřil se Super.cz zpěvák. Drda měl štěstí v neštěstí. Jelikož byl připoutaný, nic se mu nestalo.

„Odnesly to jen plechy. Dost jsem se ale lekl. Auto není naštěstí moc zničené. Je ale nepojízdné. Musel jsem ho odstavit,“ vysvětlil zpěvák, který se i přesto zúčastnil vaření s vítězi šestého ročníku celorepublikového projektu Dětský čin roku, který založila společnost Whirpool.

A nebyl sám. K malým hrdinům se připojil i zpěvák Marek Ztracený. Ten až na místě přiznal, že sporák doma používá jen jako odkládací plochu. „Moc doma nevařím. Teda skoro vůbec. Od té doby, co někdo chytrý vymyslel restaurace, stravuju se jen tam,“ svěřil se Ztracený. To mu ale nezabránilo v tom, aby si vyzkoušel, jak se dělají palačinky. A prošel na výbornou. Dokonce se pustil i do flambování. Předtím se ale musel posilnit lokem tuzemského rumu. „Není to sranda. Nerad bych přišel o vlasy,“ smál se mladý talent.

Vaření si nenechala ujít ani Česká Miss 2010 Jitka Válková. Ta má k vaření kladnější vztah. „Gastronomie mě bavila odjakživa. Ve vaření se doslova vyžívám. Beru to jako způsob relaxace. Ráda improvizuji“ prozradila na sebe kráska, která ale nesní vše. Už dva roky je totiž vegetariánkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám