Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) si na šestý ročník slavnostního předávání cen Česká hvězda oblékla šaty a čelenku, ve kterých zřejmě chtěla připomínat smyslnou vílu.

Outfit á la víla Amálka se jí ale příliš nepovedl. Zpěvačka, jež byla nominována v kategorii Proměna roku, sice v posledních měsících zhubla, a dokonce se nestyděla odhalit svá stehna a zadeček v minišatech, ale tentokrát při výběru svých šatů připomínajících těhotenský model moc šťastnou ruku neměla.

Basiková sice oslňovala sexy dekoltem, ale z profilu jí šaty dělaly mnohem širší postavu, než ve skutečnosti má. Možná by příště měla pozorněji zalovit v šatníku a vybrat si mnohem rafinovanější kousek nejlépe tmavší barvy, jenž by zakryl všechny nedostatky a naopak podtrhl její přednosti, za něž se rozhodně nemusí stydět.

Bára Basiková je v posledních týdnech v jednom kole. Po dvanáctileté nahrávací pauze vydala novou sólovou desku nesoucí název Belleville. Album věnovala svému kamarádovi, zesnulému zpěvákovi Petru Mukovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám