Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na co sáhne, to se jí daří. Gabriela Kratochvílová (34) se před půl rokem stala historicky první krátkovlasou Českou Miss, úspěšně pokračuje ve studiu marketingu na vysoké škole a nyní se ozdobila pomyslnými vavříny i jako mažoretka. Její domovský taneční tým z Chotěboře, za který Gabriela závodí a který vede její sestra Jana, se včera umístil na úžasném druhém místě na Mistrovství Evropy mažoretek v Brně.

A co stříbrné medaili z Mistrovství Evropy říká úřadující Česká Miss? „Je to pro mě ohromný úspěch. Závodím již šest let a takhle daleko jsme se s holkama doposud nedostaly. Vystoupit na bednu, vyhrát titul vicemistryň a s medailí na krku slyšet českou hymnu, je to nezapomenutelné,“ říká Gábina a jedním dechem dodává: „Celé klání mělo navíc neuvěřitelnou atmosféru a je nám teď, když jsme byly krůček od titulu a poznaly styl choreografií jiných zemí, velkou motivací na další sezónu. Stále se máme co učit a co zlepšovat, a už proto nás to tolik baví, a proto se již nemůžeme dočkat dalšího ročníku.“

Reklama

Další články

Načítám