Hlavní obsah
Článek

Klidu po porodu v domě se zahradou rodičů si vévodkyně Kate neužívala příliš dlouho. Společenské povinnosti na sebe nenechaly dlouho čekat. První oficiální událostí po narození prince George, na kterou princ William (41) přislíbil účast, bylo slavnostní zahájení a odstartování maratonu Ring o’Fire Ultra Marathon pořádaného v Anglesey ve Walesu.

A nebyla by to Kate, kdyby všechny neodzbrojila svým půvabem, milým úsměvem a vlídností. Vévodkyně je navíc měsíc od porodu opět neuvěřitelně štíhlá. Možná i proto si troufla obléknout úzké kalhoty nad kotníky, top a k němu barevně sladěné sako. Princezna se přitom v kalhotách objevuje spíše sporadicky, sportovní styl se obvykle ke společenským událostem nehodí, ale maraton byl výjimkou a skvělou příležitostí se s manželem poprvé ukázat svým ‚věrným poddaným‘. Její účast byla o to milejší, že byla neočekávaná. Kate se prý rozhodla vyrazit s Williamem až ten den ráno.

Manželé se pochopitelně dostali pod palbu otázek na malé princátko, které mezitím doma hlídala babička Carole Middleton. Již v září ale čeká manžele a jejich dítě stěhování zpět do Londýna, kde se budou muset kromě rodičovských povinností naplno pustit i do těch oficiálních.

Reklama

Další články

Načítám