Hlavní obsah
Famous
Článek

Justin Bieber (30) byl opět středem bitky, která se strhla v nočním klubu. Tentokrát se dostal do sváru v noci z pátku na sobotu, a to v Torontu. Devatenáctiletý hudebník pustil do VIP zóny obyčejné smrtelníky a brzy toho litoval. Jeden ho napadl a natrhl mu tričko. Útočníka včas zlikvidovala ochranka.

Bieber se vmísil mezi obyčejné smrtelníky a v davu ho jeden muž chňapl za tričko a snažil se strhnout k zemi. Stalo se tak v sobotu ve tři ráno a Justin se začal ihned prát. Pomohla mu také ochranka, která dokázala útočníka vyvléct z klubu. Zpěvák se nakonec rozhodl incident neřešit s policií.

Na kanadskou hvězdu se nedávno rozhodl podat žalobu model Wayne Rennalls. Před newyorským barem Hamptons prý utrpěl nalomení zubu a modřinu pod okem poté, co ho napadl Bieber, jenž ho údajně několikrát nakopl. Rennalls incident popsal deníku New York Daily New takto. Bieber prý prvně zařval: „Ty zas*aná pi*o, dělej něco!“ Načež se údajně začali prát. „Justin Bieber stále mluvil sprostě a já jsem si sundal tričko, že se budeme rvát. V tu chvíli vyskákali všichni z jeho dodávky a zmlátili mě… A první přišel za mnou, já jsem nastavil pěsti, že se budu bránit… Bieber mě obešel a nakopal,“ dodal Rennalls.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám