Hlavní obsah
Článek

Vítěz první řady reality show VyVolení Vladko Dobrovodský, který se dostal i do té současné čtvrté, asi brzy skončí na psychiatrii! Hysterický gay, který už v jedničce proslul svými uřvanými scénami, si donedávna stěžoval, že tehdejší osazenstvo vily ho ani zdaleka nedeptá tak jako to současné. „I Petr Zvěřina měl víc charakteru a aspoň jsme spolu nemluvili a nezavadili jsme o sebe pohledem,“ vyčítá jednomu ze soutěžících Thomasovi, který mu nejvíc pije krev. Jenže to neví, že právě v těchto chvílích do vily míří právě proslulý záporák Zvěřina s úkolem Vladka rozhodit!

Petr se snažil do vily prorazit už na začátku show. Ve speciální volbě, v níž byl i další exVyVolený Emil Zajac, ho však porazil právě Vladko.

„Do Vily jde teď tedy jako host na pár týdnů, ale to se nikdo ze soutěžících nedozví. Teprve až se bude palcovat, zjistí, že na tabuli není jeho jméno. Má postavení superbosse, soutěžící bude mít právo úkolovat. A myslím, že je dobře instruovaný, aby tam pár lidí trochu zdeptal. To umí dokonale,“ dozvěděli jsme se od štábu.

Zvěřina v jedničce VyVolených proslul hláškou, že je z Václaváku a nepřijel do Prahy na babetě. Tak uvidíme, zda ho produkce k vile nepošle právě na tomto slavném stroji.

Jeho účast určitě vlije reality show do žil novou energii. Jestli tam doteď byla sem tam zábava, teď už půjde asi jen o hádky!

Reklama

Další články

Načítám