Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se rozvádí. Konec manželství přiznala exkluzivně Super.cz. S manželem Janem Horsákem jim to vydrželo čtyři roky, mají tříletou dceru Elišku. "Je to pravda. Je nám to oběma moc líto, ale naše současné představy o životě se liší," řekla Super.cz Míša.

"Možná to bude znít jako klišé, ale zůstáváme přáteli. Na všem, včetně péče o Elišku, jsme se dohodli. Nemáme s Honzou žádné problémy, jen je pro mě prostě nyní kariéra na první místě a nemůžu manželovi dát to, co by potřeboval a chtěl. Poslední půlrok jsme se prakticky neviděli, denně jsem zkoušela v Praze muzikál Rent a to byl asi ten začátek konce," vysvětluje Míša.

Zpěvačka se s dcerou odstěhovala do bytu do Prahy. Dům nedaleko Prahy, který si vzali společně na hypotéku, budou prodávat. "Vzhledem k mé práci je pro mě bydlení v Praze nejlepším řešením. Našla jsem útulný velký byt na Vinohradech, bydlíme tam teprve týden," dodala Nosková. "Třeba se k sobě jednou vrátíme, ale v tuto chvíli nemá cenu v manželství pokračovat," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám