Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rollins (51) předvedla, že má nejen silný hlas, ale i paže. Na společném koncertě s partnerem, rapperem Patrikem Rytmusem Vrbovským, ukázala neuvěřitelná ramena a bicepsy. Dara od mládí pravidelně cvičí, dokonalou figuru si udržuje také tancem.

"Diety držím jenom výjimečně, nejdéle tak třídenní a spíš takové ty pročišťovací. A co na to kila? Váha se mi nemění asi už dvacet let. Dvakrát týdně chodím cvičit se svojí trenérkou Veronikou. Jsem za ni ráda, protože, jak se znám, bez ní bych se k pravidelnému a dost intenzivnímu cvičení nepřinutila. Kromě Veroniky na mě funguje i běžící pás, který máme doma vedle postele. Je to jedna z nejchytřejších věcí, co jsem pro sebe a svoje tělo kdy udělala," prozradila recept na dokonalou figuru bez špíčků zpěvačka.

A aby její svalnatý partner nebyl pozadu, i on nám předvedl v šatně klubu SaSaZu své silné ruce a začal klikovat. A že mu to šlo. Zpěvačka ho za to odměnila několika vášnivými polibky.

Rytmus a Dara spolu chodí skoro dva roky. Netají se tím, že plánují miminko. "Moc bychom si ho přáli, necháváme to na osudu," řekla Super.cz zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám