Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) předvedla, že vypadá skvěle i po čtyřicítce. Na sociální síť vystavila svoji fotografii, kde je úplně nenalíčená a s turbanem na hlavě. A vypadá výborně. Sama přiznala, že jediným zákrokem, který podstupuje, je botox. Žádné další plastiky nemá. Simona předvedla, že si může v pohodě dovolit vyrazit mezi lidi i bez šminek.

Dnes si Krainová dopřává odpočinkový den a všem ženám radí, že by měli občas dělat to samé. "I když mi asi řada z vás bude argumentovat, že na to nemá čas, prosím udělejte si ho. Alespoň někdy. Zastavte, zpomalte rychlost, zvedněte hlavu na nebe, nadýchněte se, zavřete oči. Myslete i na sebe," apeluje na své fanynky na sociální síti.

"Buďte zdravě sobečtí. Trošku, malinko, někdy. Natankujte energii pro ty, které milujete. Až v momentě, kdy budete milovat sami sebe, budete moct lásku rozdávat ostatním. Já dnes na dvě hoďky sauna, bazén, masáž," dodala Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám