Hlavní obsah
Článek

A je to venku. Modelka a druhá Česká vicemiss 2005 Michaela Štoudková potvrdila vztah s reprezentačním hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem. Super.cz se přiznala, že je po dlouhé době konečně šťastná.

„Zažívám nejšťastnější období svého života. Do mého života totiž vstoupil muž, se kterým je mi dobře. Bohužel to ale zatím není takové, jak bych si přála,“ svěřila se mladá kráska, která se s Pavelcem dala dohromady před dvěma týdny v pražském klubu Kozička. Právě tam část hokejové reprezentace slavila bronzové medaile. Štoudková ale prozradila, že se s Pavelcem znala už z dřívějška.

„Známe se už delší dobu. Poprvé jsme se viděli v jednom casinu, kam jsme byli oba dva pozvaní,“ zavzpomínala česká kráska, která má díky vztahu se žádaným hokejistou nyní více pracovních nabídek. „Nabídek k práci je sice víc než před tím, ale pořád to není žádná sláva,“ povzdechla si Štoudková. Ta vyvrací fámy, že by měla slabost jen pro bohaté sportovce. Podle jejich slov poslední dva roky strávila s nesportovcem. Ale nedopadlo to.

„Poslední dva roky jsem chodila s mužem, který byl sportovec. Živila ho ale jiná práce. Byl to můj vysněný muž. Bohužel to nevyšlo. Asi jsem nebyla já jeho vysněná,“ dodala. Míše se proto nelíbí, když o ní někdo říká, že je zlatokopka. Pod tím pojmem si prý představuje něco jiného.

„Nejsem zlatokopka. Jsem jen holka, která chce být šťastná. Najít si vysněného muže, který mě něčím zaujme, rozesměje a bude nějak vypadat, to je všechno, co chci,“ ukončila blonďatá kráska popis svých snů. Pokud jste právě vy ten typ muže, máte možnost se s ní setkat na vlastní oči. A to již tento čtvrtek na Staroměstském náměstí na Prvním festivalu italsko-českého přátelství. Právě tam bude totiž tato kráska obcházet návštěvníky a vybírat se zapečetěnou kasičkou peníze pro Nadaci Terezy Maxové.

Reklama

Další články

Načítám