Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Králová (42) je stále hvězdou módních mol a málokdo by řekl, že už je maminkou syna, který půjde v pondělí poprvé do školy. "Je to rychlost. Člověk si to uvědomí, když ho syn přestane potřebovat. Uteklo to," řekla Super.cz Lucie.

"Jirka si ze mě pořád dělal legraci, kdy už přestřihneme tu pupeční šňůru a přišlo to. Tak teď mám na to mazlení mladšího syna," upřesnila maminka šestiletého Roberta a čtyřletého Richarda.

Tři roky žijí s Jiřím Šlégrem a syny v Teplicích, ale právě v těchto dnech se stěhují. "Budeme žít v Litvínově, Robik tam půjde do školy. Právě jsme opravdu ve fázi stěhování," prozradila Lucie na otevření nového obchodu s dětskou módou v centru Prahy.

Modelka má s bývalým manželem dva syny, Jiří Šlégr má s exmanželkou dceru Jessicu. Tak co společný potomek? "Jsme spolu tři roky a zatím to není na pořadu dne. Máme společně tři děti a jsou ve věku, kdy se dá užívat spousta aktivit. Sjížděli jsme o prázninách řeku, jezdíme na výlety, já bych to nechtěla nyní zaseknout. Myslím, že máme ještě čas," dodala Králová

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám