Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je štika obecná výborně přizpůsobena dravému způsobu života, není nejmenších pochyb. A přesně to platí i pro nositelky jejich jména z klanu Štikových Ornellu, Charlotte a Moniku, které barvitými příběhy ze svého života zásobují čtenáře bulváru už více než rok.

Monika Štiková sice momentálně nemá ty nejlepší vztahy se svou dcerou Ornellou, ale že je to její máma, nezapře nejen svou podobou s neposlušnou dcerkou, ale i stejnými nápady.

Ornella i její máma se totiž hrdě nafotily v plavkách a vystavily na odiv své po dietě „vypracované“ postavy.

Nejprve se čtyři měsíce po porodu syna Quentina ukázala v plavkách Ornella, později Monika a nakonec v dvoudílných plavkách prezentovala své obří tělo a vnady i nejmladší dcera Charlotte, jež mimo jiné proslula i nezapomenutelným výrokem o tom, že netuší, jakou má velikost ňader. Všechny tři "Štiky" se svorně promenádovaly v plavkách černé barvy. Které to nejvíc slušelo, posuďte sami v naší fotogalerii, kde si můžete prohlédnout všechny tři "Štiky" pěkně pohromadě.

Reklama

Další články

Načítám