Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) se sice už těší, až bude podruhé vdaná, přesto ale už dvakrát zrušila termín konání svatby. Jak nám prozradil komplic Josefa Rychtáře (65), nejprve se měla konat minulý týden a jak nyní vyšlo najevo, druhý termín byl ve čtvrtek 29. srpna. „Pepu si ale dál chce vzít, došlo jen k nějakým administrativním komplikacím,“ prozradil práskač z okolí Josefa Rychtáře.

Termín svatby se dál posouvá a kdoví, zda za tím nejsou i určité pochybnosti Ivety o jejím snoubenci. O tom, že nesnáší jeho chování na veřejnosti, kterým jí prokazatelně mnohokrát udělal ostudu, hovořila již dříve (například v pořadech zrušené televize Pětka). Přesto o něj jako o manžela dál stojí. „Neumí být sama. Bojí se samoty a ví, že Josef, ať je jakýkoliv, si na ni čas najít umí. A postará se i o řadu dalších věcí,“ všimla si zase jedna z ženštin, které se točí kolem pěnice.

Ta se momentálně nemůže vrátit ke zpěvu. Čas na to nastane ve chvíli, až se dá zdravotně do pořádku. Stejné je to i se svatbou, což nyní uznává i Rychtář, a tak už se nikam nespěchá. K sňatku patrně dojde nejdříve za měsíc či dva.

Reklama

Další články

Načítám