Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská ikona Clint Eastwood (83) a jeho o pětatřicet let mladší manželka Dina se rozhodli oficiálně ukončit své sedmnáctileté manželství. Přestože spolu nežijí už přes rok a již tehdy se spekulovalo o jejich možném rozvodu, k odloučení došlo až nyní.

Dina, jež pracuje jako televizní reportérka, ve čtvrtek potvrdila magazínu US Weekly, že se s manželem rozešli. Uvedla však, že si jsou stále velmi blízcí. Podle zdroje z okolí pár žije odděleně již od svého skutečného rozchodu z června 2012. Vše prý proběhlo ve vlídném přátelském duchu. Skřípalo to mezi nimi ale nejspíš už i předtím. Na společenských akcích se společně přestali objevovat již v listopadu předešlého roku.

Největším důvodem rozpadu manželství, z něhož vzešla dcera Morgan (16), byla prý nelibost herce působit v reality show své ženy Mrs. Eastwood & Company. Ta v ní tak alespoň rozebírala intimní život s ním. A to herce doslova vytáčelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám