Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mužem roku se stal před týdnem a už je na roztrhání. Nejkrásnější chlap letošního roku si popularity užívá a také zájmu žen. Jak Super.cz sám přiznal, nápadnicemi se to kolem něj jen hemží. A pozor. Máte šanci i vy. Antonín je single, přítelkyni nemá a prozradil nám, jak by dívka jeho snů měla vypadat.

"Hlavně by měla být hodně trpělivá. Hodná, milá, ale hlavně tolerantní. Motá se po Muži roku kolem mě hodně žen, tak by to měla chápat. Radši bych brunetu a štíhlou. Když bude sportovní typ, bude to fajn. Není to podmínkou, ale samozřejmě by bylo lepší mít společný zájem," prozradil Super.cz Beránek.

Na finále Muže roku zabodoval svým neuvěřitelně vypracovaným tělem. Jak docílit těla, jaké má Antonín? "Sportuji celý život. Trošku jsem před soutěží upravil jídelníček, ale ne nijak zvlášť, jsem zvyklý jíst zdravě. Víc jsem běhal, abych se vysekal a trénink byl intenzivnější," upřesnil.

A jeho recept na pořádný břišní pekáč buchet? "Držet jídelníček a večer žádné sacharidy," dodal.

Reklama

Další články

Načítám