Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová je zamilovaná až po uši do svého přítele a kolegy v jednom – reportéra Michala Janotky. Včera spolu ruku v ruce přijeli podpořit děti z Nadace policistů a hasičů na Šumavu a byli z toho tak dojatí, že se neudrželi a přede všemi se vášnivě líbali! „To je naše poprvé takhle veřejně, jinak si totiž tyhle věci necháváme raději do soukromí,“ smáli se, když je u toho nachytal fotograf.

Pak už se ale soustředili a spěchali rozdávat dárky a autogramy. Ani tady jejich cukrování nešlo maskovat, když si navzájem vyměnili podpis karty s věnováním. On ji nazval Sandřičkou a ona jeho Míšánkem. Oba si pak povídali s dětmi, o které se nadace stará. „Mě dojal příběh ženy, které zemřel manžel policista přesně na Štědrý den - a ona zůstala s půlroční holčičkou najednou úplně sama,“ dojímala se Sandra.

Potom, co Prima spustila Odpolední zprávy, na sebe tihle dva mají víc času. Vysílání Sandře začíná už před šestou, takže má pak častěji možnost sednout na vlak a odjet do Brna za svým milým.

Není už ten správný čas začít pracovat na vlastním dítěti? „O dětech se bavíme, ale zatím máme ještě pár let čas,“ usmívá se Sandra a Michal ji doplňuje: „Výhledově ano, ale teď se oba věnujeme práci a skloubit takové nasazení s dětmi prostě a jednoduše nejde.“

Reklama

Další články

Načítám