Hlavní obsah
Článek

Měsíc už uběhl od rozchodu Kateřiny Zemanové s Vladimírem Krulišem. První slečna si proto užívá života svobodné dívky bez závazků a často a ráda se vyráží bavit do společnosti.

Naposledy se Katka objevila na narozeninách internetového módního blogu. Na novou lásku zde ale s největší pravděpodobností nenatrefila. Jak už z charakteru akce vyplývá, hemžilo se to zde sice pohlednými, ale pro Kateřinu bohužel jinak orientovanými krasavci, než které by preferovala.

Jeden ze stylistů měl dozajista na svědomí její outfit, skládající se z přiléhavých šatů a kožešinového bolera. Právě chlupatý top působil v přeplněném a nevětraném klubu poněkud nepatřičně. Tento efektní, ale příliš teplý módní kousek by první dcera jistě ocenila spíše na zahradní párty nebo na akci v útrobách Hradu. Ani ne zrovna vhodně zvolený outfit nezabránil Kate zdržet se na párty do třetí hodiny ranní.

Na narozeninové párty se objevila celá spousta bývalých hvězdiček z talentových pěveckých soutěží. Například David Bisek zde pokřtil svůj zbrusu nový klip k písni Goodbye, který pro něj složili Ben Cristovao (36) a Ricky Basel.

Reklama

Další články

Načítám