Hlavní obsah
Článek

Fešákem i s blížící se šedesátkou zůstává nestárnoucí Mel Gibson. Velký podíl na tom má nepochybně jeho vysportovaná postava, kterou v poslední době mučí v posilovně ještě víc než dřív. Jeho trenér, s nímž je zachycen na snímcích, odvádí skvělou práci, co říkáte?

Sedmapadesátiletý Gibson s trenérem opouštěli posilovnu, stejně jako to v současnosti dělají většinu dní v týdnu. A proč herec nasadil takový tvrdý výcvik? V pondělí vyšlo najevo, že by měl být součástí hvězdně obsazeného snímku Expendables 3, v němž budou zářit taková jména jako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Jason Statham či Antonio Banderas. A tak není divu, že figurou nechce zůstat pozadu. Většina z akčních veteránů je totiž stále ve formě.

Gibson ale nejspíš nebude tak náročný jako jeho kolega z druhého dílu Bruce Willis. Alespoň co se honoráže týče. Kvůli svým nesmyslným finančním požadavkům se nepohodl s hlavní hvězdou, scenáristou a producentem snímku Stallonem. Ten následně označil Willise za chamtivého lenocha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám