Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec a komik Adam Sandler (44) se pěkně zakulatil. Kila navíc se sice snažil maskovat ležérním oblečením, ale nebylo mu to nic platné. Na pondělní Memorial Day, kdy Američané vzpomínají na oběti občanské války, se v Malibu konala oslava, na niž se Adam rozhodl pořídit pořádnou výbavu. Nakoupil baseballové pálky, slunečníky a lehátka, aby mohl s rodinou strávit příjemný den na místních plážích.

Hvězda amerických komedií si veškeré náčiní přemístil na vozíku až k autu, odkud vše odvezl na pláž, kam to herec neměl daleko, jelikož s rodinou v Los Angeles bydlí. U Tichého oceánu si tak pondělní odpoledne užíval s manželkou Jacgueline a jejich dvěmi dcerami Sadie Madison a Sunny Madeline.

Komik Sandler, který je zároveň úspěšným scénáristou a filmovým producentem, se proslavil především rolemi v komediích Kurz sebeovládání, 50x a stále poprvé, Klik - život na dálkové ovládání či Vodonoš.

Memorial Day se na pláži v Malibu rozhodlo trávit několik známých osobností. Kromě herečky Tori Spelling ukazující rostoucí těhotenské bříško, to byla i zpěvačka Gwen Stefani, která si oblékla hodně průhlednou sukni, či Katie Holmes s dcerkou Suri obuté do bot na podpatcích, jimiž se především Katie pořádně bořila do písku.

Reklama

Další články

Načítám