Hlavní obsah
Článek

Letním horkým dnům už odzvonilo a nadvládu pomalu přebírá do zlata oděný podzim. Nenechte v tom přírodu samotnou a pořiďte si i vy svůj nový „kabát“. Vydejte se s námi na průzkum těch nejžhavějších kousků, které ve svém šatníku zkrátka bezpodmínečně musíte mít!

Smyslně a hříšně, to je oč tu běží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kožené bundičky by v soutěži o nejoblíbenější svršek dozajista obsadily přední místa. Pro tuto bundu to platí dvojnásob, neboť je skutečně unikátní! Žerzejové vsadky na stranách a na rukávech jí dodávají osobitý šmrnc, bonus v podobě límečku pak představuje originální tečku na závěr. Omotáte-li si kolem krku ještě žerzejový šátek s ozdobnými nýty, budete působit po čertech božsky. Mužské populaci vzkazujeme – pánové, máte se na co těšit!

Nezbytná nutnost pro tento podzim? Kardigan!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kardigany nabývají na oblíbenosti přímo raketovou rychlostí. Není na světě ženy, jejíž postavě by kardigan nelichotil. Vězte, že i volba tohoto fialového kousku bude vskutku tou pravou. Perfektně si rozumí jak se sportovně vyladěným outfitem, tak s velkou večerní. Fialová barva Vás rozzáří a střih spolehlivě zamaskuje případné nedokonalosti a stravovací prohřešky, které se na Vás podepsaly. Dámy? Zadejte se!

Broďte se podzimním listím v trendy strečových džínách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme Vám jedničku v kategorii strečových džín. Tyto kalhoty si zamilujete pro jejich pohodlnost, stylovost a v neposlední řadě rovněž pro příznivou cenu, která bude shovívavá k objemu Vašich peněženek. Tyto krasavice jsou pro Vás přichystány v široké paletě barev. Stačí si vybrat!

Pozor, vzor!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omrzely Vás jednobarevné outfity? Nebaví Vás už proužky a puntíky? Nevadí. Máme tu jednu žhavou novinku, se kterou se rozhodně nudit nebudete. Pulovr se žakárovým vzorem! Tento model nepostrádá šmrnc a sofistikovanost. Navíc jeho univerzální barevná kombinace se bude přátelit se všemi typy pleti. Zaručujeme, že obléknete-li ho jednou, už ho nebudete chtít sundat. Je totiž návykový!

Buďte ležérní – buďte in!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ležérnost, neotřelost, jednoduchost, styl. To všechno jsou hesla, vztahující se k vlastnostem této prvotřídně zpracované bundy. Skutečnou třešničku na dortu představuje jemný a lesklý materiál, který podtrhne Váš svěží look. Díky rozšířené spodní části bunda padne jako ulitá i dámám, které by rády zamaskovaly své ladné křivky.

Další články

Načítám