Hlavní obsah
Článek

Karolína Krézlová (36) ukončila s ženatým milencem Jaro Slávikem (49) kontakt v osobní rovině a nyní ji slovenský producent nezastupuje už ani jako zpěvačku.

„Máme nového producenta, který pracuje rychle a efektivně. S panem Slávikem jsem bohužel nevydala jediný song, proto jsme spolupráci ukončili," vyjádřila se zpěvačka a v jejím sdělení byl cítit osten zášti.

Zpěvačka, která na sebe upozornila v soutěži Česko Slovensko má talent, utvořila s dalšími dvěma kráskami seskupení L.M.K. Dívky fungují pod rumunským producentským duem Royal Elements, které má na svědomí například v Čechách známou píseň Party Monster.

Super.cz byl u toho, když Karolína, Mína a Lucka fotily s fotografem Filipem Matušinským propagační fotky k písni Noc je dlouhá. Kvůli dvěma záběrům se kočičky ocitly v rouše Evině. „Ačkoli se dámy musely svlékat úplně donaha, byla atmosféra velice uvolněná a holky se vůbec nestyděly. Aspoň to nebylo poznat," říká Matušínský, který vytvořil obě sexy fotky během deseti minut. „S výsledkem jsem moc spokojená," říká Krézlová, která s kolegyněmi vystoupí na festivalu Keep the Rhythm, kde bude předskakovat raperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému (47).

Reklama

Další články

Načítám