Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde jsou ty časy, kdy se Lucie Hadašová (37) promenovala po přehlídkových molech a dávala na odiv své dlouhé nohy a bujné silikonové poprsí. Manželka hokejisty Jaroslava Bednáře je nyní více maminka než modelka. Během své návštěvy módní přehlídky spodního prádla Top Secret naznačila, že by si nyní na molo mezi spoře oděné kolegyně netroufala.

„Kdybych rok makala na svém těle, tak potom bych byla se sebou spokojená. Dneska jsem měla velkou motivaci. Viděla jsem úžasné zadky a chci taky takový mít. Zítra jdu a koupím si permanentku do fitka,“ svěřila se smíchem bývalá modelka, která se po narození dcery Denisy stáhla do ústraní.

Dlužno ale dodat, že Česká Miss 2007 rozhodně nezahálí. „Léto jsem měla celkem akční. Stihli jsme svatbu, dovolenou, hodně cestuji mezi Prahou a Moravou, navíc si musela dcera pořádně užít babičky, než půjde do školky. Teď v září ji to čeká. Já se pro změnu těším na to, až začnou zápasy a my budeme doprovázet tatínka na českých zápasech, konečně,“ pochvaluje si skutečnost, že její manžel je po mnoha letech strávených ve Finsku a Rusku opět blíže domovině.

Zda ještě půvabnou blondýnku někdy uvidíme na přehlídkových molech, je prý ale ve hvězdách. „Chtěla bych normální práci. Účetnictví, daňové poradenství. Něco, co jsem kdysi provozovala a umím to. Ale uvidíme, třeba se vrátím k modelingu,“ směje se Hadašová, kterou na Top Secret místo manžela doprovázela švagrová. „Někdo musí hlídat malou,“ vysvětlila nepřítomnost manžela a nezapomněla podotknout, že je to nejlepší muž pod sluncem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám