Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kamilo, co nám to děláš! Srpnová vítězka dnes již prestižní soutěže Tuning Girl, v níž vyhrávají dívky, jež si volí příznivci tuningu aut, se nafotila s nabušeným sporťákem. Některé její fotky jsme vám už ukázali. Nyní se podívejte na video, v němž slečna odhaluje i svůj dokonalý zadeček a chlubí se parádními křivkami!

O projekt začíná být čím dál větší zájem. Na fotografiích totiž spojuje ty nejkrásnější české a slovenské modelky a nejluxusnější světové automobily.

To potvrzuje i jedna ze slavných kočiček. „Z Tuning Girl měsíce se stal prestižní titul, určitě to teď pro modelky znamená víc než být holkou z časopisu s králíčkem v logu,“ s úsměvem říká Taťána Makarenko, jež nedávno s Robertem Novotným pokřtila motoristický časopis s fotografiemi dívek. „Sama bych si přála vyhrát příští casting,“ doufá Makarenko.

Snímky českých Tuning girl vycházejí nejen v československých, ale i v polských, německých, italských a amerických motoristických časopisech. Není divu, naše holky zkrátka stále patří k nejkrásnějším!

Již o tomto víkendu se o tom mohou všichni přesvědčit sami. O titul zářijové vítězky bude bojovat dvanáct opravdu luxusních modelek. V sobotu budou v Praze na Zličíně pózovat návštěvníkům Prague Car Festivalu u nejkrásnějších světových supersportů, „amerik“, tuningových a historických skvostů. To bude zase pokoukáníčko!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám