Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě měsíc bude Vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová (24) svobodnou slečnou. V červenci se vdá za přítele, hokejistu severočeského Chomutova Milana Procházku. Krátce před svatbou stihla udělat státnice na vysoké škole a nafotit pořádně žhavé snímky.

"Fotila jsem s Michalem Skramuským, který je nejen skvělý fotograf, ale také můj výborný kamarád. Svlékl mě do prádla. Teď už mě bude fotit jen ve svatebkách. Byla bych moc ráda, kdyby byl také autorem svatebních fotek," směje se krásná Veronika.

"Se sexy odhalenými fotkami problém nemám. Vždycky je ale lepší, když mě fotí blízký člověk. Cítím se pak mnohem uvolněnější. I atmosféra je jiná. Myslím, že na fotkách to pak je i vidět," vysvětluje.

Hokejistu Milana Procházku pojme Veronika za manžela ve Znojmě, odkud oba pocházejí. Přípravy jsou v plném proudu. Šaty má už modelka vybrané od dubna. "Jsou od španělské značky a jsem z nich nadšená. Milan je samozřejmě neviděl, mám ráda tradice. Proto mě v nich uvidí až při svatbě," říká Veronika.

Na svatbu je pozvaných 100 lidí. "Oba jsme si přáli velkou svatbu. Na hostině bude asi osmdesát lidí, dalších dvacet dorazí večer na mejdan," přibližuje svatební den Chmelířová. Na svatební cestu novomanželé poté odletí na týden na Maledivy.

Reklama

Další články

Načítám