Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ulicích New Yorku se v úterý odpoledne nechal vyprovokovat k vyhrocenému střetu s fotografem herec Alec Baldwin (55). Rozlítila jej neodbytnost, kterou dorážel na jeho manželku Hilariu Thomas. Té se začal vyptávat na detaily kolem porodu a bez studu ji fotil z bezprostřední blízkosti. Hilaria přitom přivedla na svět dceru Carmen teprve před pár dny a podobné dotěrné chování jí bylo extrémně nepříjemné.

Baldwinovi po chvíli ruply nervy, a když viděl, jak se fotografovi podařilo jeho manželku vystresovat, rozhodl se tomu učinit přítrž. Začal se mu sápat po fotoaparátu a zezadu se jej pokusil natlačit na kapotu zaparkovaného automobilu. To vše za vyděšeného přihlížení skupinky kolemjdoucích.

Když u incidentu zastavila dokonce i právě procházející policejní hlídka, oba muži na sebe začali vzájemně ukazovat jako na viníky. Nakonec se je podařilo uklidnit a každý se vydal svým směrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám