Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelná dvacátá řada soutěže Amerika hledá topmodelku je sice v plném proudu, ale její hlavní hvězda, moderátorka a porotkyně Tyra Banks (39), si udělala na pár dní pauzu a zavítala do tropického ráje. S několika přáteli právě odpočívá v Karibiku.

Za pár měsíců sice tato kráska bude mít na krku již čtyři křížky, ale poznat to rozhodně není. V úzkých bikinách a s rozevlátou hřívou vypadá i na pláži senzačně. Přesto se Tyra zdráhala odhalit úplně a boky i zadeček zakryla zlatavým pareem.

Banks si krátila chvilku četbou na lehátku a popíjením koktejlů. V baru si mohla vychutnávat zájem o svou osobu ze strany číšníka, který před ní dokonce poklekl, když jí nesl drink. A není divu, že si mladík Tyru tolik předcházel, spolu s Naomi Campbell jsou vnímány jako nejznámější modelky tmavé pleti. Její tvář je navíc známá i díky zmiňované a stále populární modelingové show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám