Hlavní obsah
Článek

Pavel Januška (22), kterému se přezdívá transformation man, zhubnul padesát kilo. To, co dokázal na sobě, učí jiné. Vybudoval si vlastní klientelu, kterou individuálně přeměňuje. Nyní připravuje vlastní pořad pro jednu z velkých televizí. Z tlouštíčků bude vyrábět pohledné svalovce.

„Občas bývají mí klienti v šoku. Zaplatí za to, že jim na první hodině řeknu, jak nechutně jsou tlustí a že své tělo musí nenávidět, aby se mohli těšit na nové. Následuje každodenních čtyřicet minut nekompromisního tréninku. A postupně, když lidé opravdu vidí výsledky, se vlastně začnou na každodenní týrání vlastního těla těšit,“ vysvětluje Pavel, kterého nyní oslovila ke spolupráci televize. Myšlenka přeměny obézních lidí se tak zanedlouho dostane na obrazovky českých domácností.

„Ano, probíhají jednání s jednou z televizí, ale víc k tomu opravdu nemohu v tuto chvíli prozradit,“ potvrdila Super.cz manažerka a přítelkyně Pavla Janušky Kateřina Hamrová.

Dnes je běžné, že Pavel na ulici oslovuje mladé lidi s nadváhou a zve je na společný zkušební trénink, aby pochopili, že by se sebou měli začít něco dělat. „Nabídka televize mne velmi potěšila a vážím si příležitosti ukázat všem, kteří chtějí zlepšit jednu ze stránek svého života, jak na to,“ dodal Januška.

Reklama

Další články

Načítám