Hlavní obsah
Článek

Nula korun měsíčně i s DPH vydělávající bývalá pěnice Iveta Bartošová (†48) se nutně potřebuje léčit ze svých závislostí, nemá na to ale peníze. Teď se ale vůbec nemusí strachovat, kde na antidepresiva a další pilule vezme. „Sehnal jsem jí sponzorku, která uhradí veškeré náklady s její léčbou,“ prozradil Super.cz léčitel Jan Saavedra.

„Už když jsem se rozhodl, že Ivetě pomohu, bylo jasné, že je třeba hledat sponzora. A jeden se opravdu ozval. Jde o movitou ženu, paní M., s kterou se Iveta zná již ze své minulosti, byly spolu i na dovolené. Uhradila i taxíka, kterým za mnou v pátek přijela na terapii. Navíc platí i soukromého psychiatra a zavázala se uhradit i další náklady spojené s Ivetinou léčbou. Iveta jí je nesmírně vděčná a už jí vyjádřila svůj vděk,“ řekl nám šaman, jenž se snaží s dalšími odborníky léčit duši Bartošové.

Teď je ale otázka, kdo zaplatí třeba hypotéku za její uhříněveský dům a energie, na které nyní nemá jak vydělávat. „Iveta mi v Itálii říkala, že jí ještě snad zbyly nějaké peníze z Pětky. Takže finančně na dně asi nebude,“ sdělil nám před časem Macura, který ale musel za Ivetu uhradit fakturu ve výši patnácti tisíc korun. Tolik stálo její ošetření v Rakousku, kde k ní zavolal záchranku, protože vypadala, jako by byla v ohrožení života. V nemocnici jí pak našli čerstvé zlomeniny v obličeji.

Tajemná sponzorka je prý připravena uhradit i soukromé sanatorium v Liberci, kde stojí měsíc pobytu přes padesát tisíc korun. Jenže Iveta má panickou hrůzu z toho, že by byla někde zavřená, a tak raději nastoupila ambulantní léčbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám