Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeněk Macura (49) se konečně zbaví hloupé nálepky únosce! Policie totiž dokončila vyšetřování domnělého únosu Ivety Bartošové (†48), z kterého Macuru obviňoval její ješitný a parohatý přítel Josef Rychtář (65). A to přesto, že věděl, že s ním pěnice odjela do Itálie na svou vlastní žádost.

Rychtář zalarmoval policii s tím, že prý jeho Ivetu Macura odtáhl násilím a drží ji pod vlivem návykových látek. Jenže jak Super.cz potvrdila šéfka pražských policejních mluvčí, vyšetřovatel dospěl k názoru, že k ničemu takovému nedošlo!

„Mohu potvrdit, že případ údajného únosu policie dnešního dne (v úterý 27. srpna 2013 – pozn. red.) odložila. Po zhodnocení všech okolností případu dospěl vyšetřovatel k rozhodnutí, že nebyla naplněna skutková podstata trestného činu. Proto byla věc odložena,“ uvedla pro Super.cz policejní mluvčí Andrea Zoulová.

„Policie v těchto případech standardně vyslýchá všechny zúčastněné osoby, rovněž se věnuje veškerým souvisejícím skutečnostem. Oznamovatel a oznamovatelka nyní dostanou formou usnesení vyrozumění. V něm je uvedený i opravný prostředek. Pokud ho využijí, věcí se bude zabývat státní zástupce,“ dodala mluvčí.

Popřela tak nesmyslná slova Ivety Bartošové o tom, že policie věc vyšetřuje jako únos. K němu totiž nikdy nedošlo a šlo jen o zhrzenou reakci podváděného partnera Ivety a jí samotné, která se styděla přiznat, že si zkrátka užívala dobrovolně s někým jiným.

Reklama

Další články

Načítám