Hlavní obsah
Článek

Už dnes večer vila VyVolených přivítá hned dva nové obyvatele, jimiž budou někteří z následující smíšené čtveřice.

Bývalá majitelka sushi baru v Ostravě Romana Fabiánová je vdaná a má jedenáctiletou dceru. V minulosti pracovala také v casinu. „Hodně jsem vyhrála i prohrála, třeba jsem z dvou tisíc udělala 240 tisíc. Ráda se bavím, a když se bavím, tak k tomu patří i nějaký ten alkohol. Vypiju dost, ale hodně vydržím. I když jsem opilá, tak chodím rovně,“ prozradila Romana. Že by narážela na Nikol Trojanovou, která si hned v úvodu uřízla brutální ostudu, když se nahá a úplně na mraky pomočila v ložnici?

Devětatřicetiletého Karlose přihlásila do VyVolených jeho přítelkyně. „Hodně mě přemlouvala, abych do toho šel, ale asi jí úplně nedošlo, co se tam všechno může stát,“ řekl Karlos, který o sobě tvrdí, že je introvert.

Jednačtyřicetiletý Pavel ve vile ještě není, ale názor na některé její obyvatele už má. „Thomas se mi vůbec nelíbí, já nemám rád tyhle posilovny. A taky Martin mi nesedne, viděl jsem ho už na castingu,“ přiznal Pavel, který o sobě tvrdí, že je výbušný. „Startuju na první našlápnutí.“

Čtyřku uzavírá milovník fotbalu Miroslav. „Občas dám přednost fotbalu před přítelkyní, fotbal je prostě můj život. Kdysi jsem hodně hrál, měl jsem nastoupit do Baníku, ale zlomili mi nohu. Tohle je mi líto, byl jsem už hodně blízko, ale už z toho nikdy nic nebude,“ uzavřel smutný čutálista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám