Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bulvární plátky píší o modelkách typu Dominiky Mesarošové (38), Gábiny Dvořákové (35) či Agáty Prachařové (38) jako na běžícím pásu. Pravda je ovšem taková, že tyto dámy se nedají srovnat ani přibližně s modelkami, po kterých šílí návrháři na poli světového modelingu. Jedním z příkladů komety módního světa je Věra Vávrová (17).

Studentka gymnázia se stala tváří oblečení britské značky Pringle of Scotland a brýlové kolekce Hardy Amies. Ve svých sedmnácti letech se může pochlubit účastí na týdnu módy v Tokiu, Londýně a nyní si ji vybrali také v Praze.

„Věra pendluje mezi Londýnem a Paříží. Jsme rádi, že ji budeme mít i na Prague Fashion Weeku," nechala se slyšet jedna z organizátorek týdne módy Karolína Bosáková, která zasedla do porotcovské lavice společně s kolegyní Bárou Bergovou, stylistou Filipem Vaňkem, módní ředitelkou Harper's Bazaaru Lucií Janotovou a tváří projektu Dreft Black Card Táňou Kuchařovou (36).

Reklama

Další články

Načítám