Hlavní obsah
Článek

Ten, kdo si snad myslel, že Kateřina Peclová a Jindřich Polášek, známí jako pekelná hudební formace Katka a Jindra, složí po získání nelichotivé anticeny Zlatý David v kategorii Nejhorší kapela roku své hudební zbraně, tak se hluboce mýlil.

Duo nadšených, leč někdy roztomile naivních muzikantských amatérů si tentokrát vzalo do parády hitovku Jiřího Zmožka Máme tu další dobrý den, kterou svým zpěvem proslavila svého času slavná Iveta Bartošová (†48). A jak jsme již u Katky a Jindry zvyklí, k písničce opět natočili vypečený videoklip, jehož ukázku si prohlédněte v našem videu. A že se opět je na co dívat!

Romanticky tklivý příběh lásky, které nám duo Katka a Jindra servírují jako na stříbrném podnose, by totiž se slzami v očích ruku v ruce s Pepou Rychtářem jistě s dojetím sledovala i samotná Džambulka.

Katka se tentokrát proměnila v éterickou vílu, jež ve sněhobílých princeznovských svatebních šatech spočine s vějířem v objetí švarného hocha Jindry.

Tady ale veškerá romantika končí. Zatímco Katce to nebývale slušelo, Jindra zůstal věrný své tradiční image venkovského chasníka. Sportovní červené triko, kalhoty a jako třešnička na dortu klasická česká specialitka: ponožky v sandálech.

Sympatickému pěveckému duu ale nelze upřít aspoň jeden krok vpřed. Tentokrát naštěstí upustili od interaktivních prvků jako vystřižených z amatérských sci-fi filmů, kterými okořenili klip k písničce Červenám, který byl do té doby neodmyslitelně spjat s Petrem Sepéšim a Ivetou Bartošovou.

Uvidíme, jaký propracovaný videoklip si pro nás tento svérázný hudební fenomén posledních měsíců připraví příště. Možná by stálo za úvahu angažovat i samotnou Ivetu Bartošovou, jež by účinkováním po boku Katky a Jindry mohla nastartovat svou pohaslou kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám