Hlavní obsah
Článek

Sympatická modelka Kateřina Částková dostala příležitost dokázat, že není jen bezduchým věšákem na šaty. Jako jedna z moderátorek Fashion TV dostala společně se svými slovenskými kolegyněmi Janou Mutňanskou a Majou Zelinovou příležitost projevit svou kreativitu. Držitelka titulu Miss Golf 2012 dojela s kolegyněmi a televizním štábem na Mauricius, kde dívky dostaly za úkol co nejoriginálnějším způsobem odprezentovat tento nádherný exotický ostrov.

Jestli jste si mysleli, že si dívky užívaly prázdninovou pohodičku, tak jste se mýlili. Moderátorky včetně Češky Částkové musely už na letišti ve Vídni odevzdat své vlastní kufry a místo nich dostaly nové, přičemž nevěděly, co se v nich vůbec nachází. Jedním z úkolů pro ně totiž bylo dokázat se nastylovat na natáčení jen z přidělených věcí.

Ty vybral známý slovenský stylista Lukáš Kimlička. Moderátorky prý mnohokrát klesly až na dno svých sil, takže došlo i na zranění. Odměnou jim byl ale pobyt v luxusním pětihvězdičkovém resortu, což jim spravilo chuť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám